Constantin BOSCODEALA

Consilierii locali municipali au aprobat luni contractarea unei noi tranșe de împrumut de la Trezoreria Statului, bani cu care vor fi plătite o parte din arieratele pe care le înregistrează la această ora Primăria municipiului Buzău. Astfel, municipalitatea va împrumuta în zilele ce urmează 5,1 milioane de lei iar sumă care va stinge o mare parte din datoriile pe care Primăria le înregistrează la plata salubrității, căldurii unităților școlare și lucrărilor efectuate în unitățile de învățământ.
„ Restanța de 5,1 milioane de lei a fost avizată de comisia de la București și votată de către Consiliul Local Municipal. Din suma totală câte 2 milioane vor merge către plata căldurii în școli și a serviciilor de salubritate din municipiu iar 1,1 milioane de lei vor merge către lucrările executate in școli. După ce se vor aloca acești bani arieratele care se vor mai înregistra la nivelul municipiului Buzău vor fi de doar 2 milioane de lei”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Incet dar sigur vom fi idatorati de catre competentul,frumosul,eficientul,unicul,cultul edit al buzaului,in asa fel in cit vom plati din ce in ce mai multe dari,impozite,taxe.Si acestu lucru se petrece pentru ca trebuie acoperite gaurile in bugetul local facute de boscodeala si camarila lui,acoperite furaciunile nerusinate ale acestei grupari de infractori,ale acestei grupari mafiote ce s a instalat la cirma orasului si judetului ,pozitii ce nu sunt cu nimic recomandate de activitatea lor.Intrebarea este cit o sa mai dureze aceasta situatie la Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.