Vointa Limpezis
Primăria și Consiliul Local al comunei Movila Banului, instituții păstorite până de curând de primărița Frusina Ghinea, finanțează de ani buni echipa de fotbal Voința Limpeziș în timp ce jucătorii poartă pe piept numele unei administrații inexistente, respective “PRIMĂRIA LIMPEZIȘ”
Viceprimarul comunei, Dumitru Leonte, cel care a preluat frâiele administrației locale a aflat de la Observatorul Buzoian de situația inedită și nu a dat crezare informației până când ce confirmarea nu a venit din partea contabilului Primăriei.
echipa limpezis
“Nu se poate așa ceva. Pe tricouri este scris Consiliul Local Movila Banului. Nu există Primărie la Limpeziș. Avem alocată pentru susținerea echipei în acest an suma de 100 de milioane de lei vechi”, a declarat Dumitru Leonte, viceprimarul comunei Movila Banului.
Pentru că nu a crezut că așa ceva este posibil, vicele de la Movila Banului l-a întrebat pe contabilul Primăriei care i-a confirmat că pe tricourile jucătorilor stă scris “PRIMĂRIA LIMPEZIȘ”, motivul fiind unul halucinant:”Așa au vrut cei de la echipă și doamna primar(nr. Frusina Ghinea) a fost de acord. Așa se joacă de an buni. Nu mai există tricouri cu Consiliul Local Movila Banului ci toate sunt cu PRIMĂRIA LIMPEZIȘ”, a declarat contabilul Primăriei Movila Banului.

Uimit de situație, viceprimarul comunei Movila Banului a jurat că va remedia situația în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.