UPDATE: Individul de 37 de ani este un interlop din Buzău. El se numește Flauden Măcelaru, dar este cunoscut sub numele de Vadar.

UPDATE: Bărbatul de 37 de ani a comis mai multe furturi din societăți comerciale de pe teritoriul Marii Britanii. Astfel și-a cumpărat mașinile, implicate ulterior în accidente provocate intenționat atât la Buzău cât și în alte județe ale țării. Practic, individul se urca la volan și acroșa în mod voit un participant la trafic. Cădea la pace cu celălalt șofer, spunând că nu are alte pretenții decât să-și repare mașina pe banii din asigurare. Se pare că individul ar fi provocat personal sau prin interpuși cel puțin 8 accidente, 4 fiind demonstrate deja. Pentru a nu bate la ochi, uneori se urcau la volan și provocau accidente apropiați de-ai individului, punând în pericol prin manevrele lor viața celorlalți participanți la trafic. Pe de altă parte, indivizii mai aveau un mod de a acționa: provocau între ei accidente iar apoi își luau banii pe asigurări.
Din grupare făcea parte și soția bărbatului de 37 de ani. Aceasta și un apropiat al celor doi, un bărbat de 59 de ani, tot din Buzău, primeau împuterniciri false întocmite în urma cărora proprietarul autovehiculelor obţinea despăgubiri ilegale, suma astfel însușită de la firmele de asigurări fiind de 36.310 lei.
Vadar a fost eliberat din penitenciar în anul 2012. El a ispășit o pedeapsă privativă de libertate pentru fapte de proxenetism.

Un buzoian de 37 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor buzoieni, având îb cîrcă o serie de infracțiuni, după ce a pus la cale o afacere ilegală pentru a face rost de bani nemunciți.
În perioada 2012-2013, individul a comis o serie de ilegalități pe teritoriul Marii Britanii, în urma cărora a reușit să dobândească trei autoturisme de diferite mărci. Ulterior, aceste mașini au fost aduse în țară, descoperindu-se că au fost implicate intenționat în evenimente rutiere.
În urma unor împuterniciri false întocmite pe numele unei buzoience de 30 de ani, respectiv soția sa, şi a unui bărbat de 59 de ani, tot din Buzău, proprietarul autovehiculelor a obţinut despăgubiri ilegale în sumă totală de 36.310 lei de la firme de asigurări.
Pentru toate aceste ilegalități, buzoianul de 37 de ani a fost reținut, sub acuzația de spălare de bani, complicitate la înşelăciune, instigare la înşelăciune şi tentativă la înşelăciune, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.