După ce iarna trecută, sute de buzoieni au ajuns la spital cu mâini ori picioare rupte din cauza căzăturilor pe gheaţă, suferite pe străzile din oraş, primarul Constantin Boşcodeală vine acum să explice cât de potrivită a fost măsura luată la începutul sezonului rece, de a nu se acţiona pentru deszăpezirea străzilor şi trotuarelor din municipiu. Edilul şef buzoian susţine că în urma inventarierii străzilor din oraş, s-a constatat că starea acestora este mult mai bună decât după iernile trecute, când se acţiona după fiecare zăpadă, cu apă şi sare astfel încât traficul pietonal şi auto să se poată desfăşura în condiţii cât de cât normale.

”În această iarnă nu prea s-au distrus drumurile, ca urmare a acțiunii de a nu mai arunca pe stradă atâtea tone de sare. Sper ca municipiul Buzău să arate foarte bine la sfârșitul acestei perioade de curățenie. Recunosc că a fost o diferență extraordinar de mare între iarna trecută și cea de acum, pentru că stricăciunile sunt minime și probabil cheltuielile aferente cu repararea drumurilor nu vor fi foarte mari în această perioadă” a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

Situația străzilor adusă în discuție de primarul Constantin Boșcodeală se referă la faptul că după trecerea iernii nu s-au mai format, cum se întâmpla în alți ani, o mulțime de gropi în asfalt cauzate, în opinia municipalității, de materialele antiderapante aruncate pentru deszăpezire.
Cristina DINULESCU
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/04/Constantin-Boscodeala-strazi.mp3|titles=Constantin Boscodeala]

1 COMENTARIU

  1. Il doare drept in freza pe acest sef de clan ca unii si au rupt miinile si piciorele.la el in cartier hocheistii faceau curat dimineta,sa nu alunece edilul, sa cada, sa faca buba la cap,ca de, ce s ar face buzaul fara EL dr. in stiinte.Acum au aparut floraresele si horticultorii ca de edilul are nevoede spatiu verde,de oxigen ,ca numai cu alcool nu functioneaza zarzavatul ce l poarta pe umeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.