Primăria s-a ținut de cuvânt și a eliberat trotuarul adiacent străzii Independenței situate la intrarea în Piața Centrală. Acțiunea a fost demarată în miez de noapte când jandarmi, polițiști locali și angajați ai Piețe Târguri și Oboare au fost solicitați să asigure ordinea și să ridice de pe domeniul public tarabele care ocupau abuziv trotuarul. Evacuarea a decurs fără probleme întrucât comercianții au înțeles mesajul primarului și au luat marfa din tarabe.

evacuare tarabe-3Dacă trotuarul de la intrarea din Piața Centrală a  fost curățat nu același lucru se poate spune și despre celălalt trotuar situat în fața Pieții de Lactate care, vineri dimineață, era în continuare ocupat de mărfurile comercianților care își desfășoară aici activitatea.

52 COMENTARII

  1. sa intre si in piata centrala sa termine cu clanurile de tigani care vand marfa fara acte .fura la cantar ,merg cu preturi cu 99 .pe un p.f, are 7 angajati ,cumpara numai colturi de tarabe cu 1000/1500 euro/ ca sa plateasca numai o taraba si sa faca extindere cat 3 tarabe,sa nu mai negocieze cu politia cand sunt controlati aleganduse doar cu un avertisment,sa se verifice cat impozit dau la stat in conditiile in care descarca cel putin 5 tone de marfa zilnic.este cea mai jegoasa piata din tara ,sa se faca sectoare cu tarabe de citrice ,zarzavat ,fructe,si producatori care cumpara telina din carrefour morcovi si zarzavat iarna de la bucuresti.sa se verifice masinile cu marfa care vin seara si dau marfa la en gros fara a elibera facturi an parcarea eminescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.