Palat Comunal4
Primăria municipiului Buzău scoate la concurs mai multe posturi. Astfel, municipalitatea organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de asistente medicale principale în cadrul dispensarelor medicale școlare. Proba scrisă va avea loc în data de 18 martie, la ora 10.00 iar în data de 20 martie va avea loc interviul/proba practică. Printre altele, candidatele trebuie să aibă diplomă de absolvire în domeniul medico-ocrotire dar și o vechime de minim 5 ani, cu examen de grad principal. Dosarele vor fi depuse până la data de 3 martie, la sediul Primăriei-camera 23.
De asemenea, Primăria organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de îngrijitor în cadrul Serviciului Administrativ-Gospodăresc. Testarea scrisă va avea loc în ziua de 18 martie, la ora 10.00 iar pe 20 martie va avea loc proba practică. De asemenea, dosarele se pot depune până pe 13 martie, la sediul Primăriei-camera 23.
În plus, municipalitatea scoate la concurs un post vacant de infirmieră, respectiv un post de spălătoreasă în cadrul Creșei nr. 1 din Buzău, examenul urmând a avea loc pe 18 și respectiv pe 20 martie iar depunerea dosarelor până pe 13 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.