Ploile din ultima perioadă au afectat serios drumurile comunale din comuna Vernești care au fost acoperite de aluviuni din cauza cărora circulația era aproape imposibilă. Pentru remedierea situației autoritățile locale au început de câteva zile lucrările specifice pentru curățarea si balastarea drumurilor pe care cetățenii din satele limitrofe să poată circula atât pietonal cât și cu autoturismele fără a se înnomoli.
„Am început lucrările de întreținere și reparații la drumurile care au fost afectate de ploile din ultima perioadă. Majoritatea sunt acoperite de aluviuni care trebuie curățate dar există și câteva locuri unde sunt necesare reparații. Ulterior se va acoperi cu un strat de piatră pentru ca nici oamenii nici mașinile să nu se mai înnomolească” a declarat primarul comunei Vernești, Daniele Năstase.
În comuna Vernești au fost afectate de ploile din ultima vreme drumurile comunale are fac legătura dintre drumul județean 100H și satele Cârlomânești, Nișcov, Nenciu sau Săseni dar si o parte din drumurile din Cândești ce fac legătura cu drumul național 10.

CIprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.