Preşedintele Traian Băsescu a conferit decoraţii pentru 21 de primari, între care se află și cel al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, pentru eforturile depuse în activitatea din fruntea administrațiilor locale.
Conform unui decret publicat astăzi în Monitorul Oficial, şeful statului a conferit unui singur primar, respectiv celui de la Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu (UNPR), Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer. Preşedintele Băsescu a mai decorat patru primari cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer, respectiv edilii din Timişoara, Alba Iulia, Giurgiu şi Piteşti.
Şeful statului a conferit şi Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler pentru primarii din Caracal, Adjud, Focşani, precum şi pentru cel al municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, în aceeași categorie intrând și alți 11 primari între care și cel al sectorului cinci al Capitalei, Marian Vanghelie.

Potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial, decoraţiile au fost conferite „în semn de apreciere pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităţilor care le-au încredinţat, de-a lungul timpului, mai multe mandate de primar”.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.