Constantin Boscodeala si Eugen Nicolicea

UPDATE 13.00:

”Am votat pentru o Europă puternică, fără conflicte armate,  ca România să fie o țară egală cu celelalte țări ale Uniunii Europene, pentru o viață mai bună”, a dcelarat primarul Buzăului la ieșirea de la urne.

Întrebat despre îndemnul către buzoieni, publicat duminică pe Facebook ,  de a vota PSD , Boșcodeală a  declarat că e pagina sa personală și că e dreptul său să le spună oamenilor să voteze formațiunea social democrată.

” E  pagina mea e privată, de altfel și acum îi îndemn pe oameni să voteze, să iasă la vot și să voteze PSD”, a spus Boșcodeală, chiar în fața secției de votare numărul 73, amenajată  la Seminarul Teologic din Buzău.

Capture bosco fb

S-a terminat campania electorală însă, se pare, că nu pentru toată lumea. Duminică în jurul orei 11.00, pe pagina personală de facebook a primarului Boșcodeală a fost publicat un îndemn pentru alegători să voteze alianța PSD-UNPR-PC.
”Dragi prieteni, alegerile europarlamentare reprezintă un moment important pentru viitorul european al orașului nostru. Vă rog să veniți la vot împreună cu membrii familiei și cu persoanele pe care le cunoașteți. Nu uitați să le spuneți tuturor să voteze Alianța electorală PSD-UNPR-PC. Fiecare vot contează. Vă mulțumesc și vă aștept astăzi la vot !”, apare pe pagina personală de Facebook a primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală.

Conform legii, reprezintă contravenţii continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei, precum şi sfătuirea în ziua votării a alegătorilor la sediul secţiilor de votare să voteze sau să nu voteze un anumit competitor şi purtarea pe durata votării, de către membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare, persoanele însărcinate cu paza sau de către persoanele acreditate, de ecusoane, insigne ori alte însemne de propagandă electorală.

La Buzău, prezența la vot la alegerile europarlamentare, este la ora 10:00 de 4,23 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.