Prima dragoste nu se uită niciodată. Asta o ştie şi antrenorul Viorel Ion care este pe punctul de a reveni pe banca tehnică a Gloriei Buzău. Echipă pe care în 2007 reuşea s-o readucă pe prima scenă fotbalistică a ţării, după o absenţă de două decenii, dar acum ca şi retrogradată în Liga a III-a. De ceva timp se tot vorbeşte de întoarcerea lui ,,Vioară” la gruparea din Crîng, iar zilele trecute, primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală a confirmat discuţiile cu cel sus amintit precizând că i-a făcut deja o ofertă. Şeful municipalităţii buzoiene mai spune că în această vară se doreşte reconstrucţia echipei, împreună cu Viorel Ion care a demonstrat că este un antrenor bun dovadă şi performanţele obţinute de Gloria Buzău cu el pe bancă.
,,Chiar dacă vom juca în Liga a III-a, obiectivul nostru este acela de a forma o echipă cât mai competitivă care să avanseze în celelalte eşaloane. Pentru asta am făcut apel la toţi oamenii de fotbal să vină alături de Gloria Buzău şi într-adevăr am vorbit şi cu Viorel Ion, ca împreună să punem la punct noua echipă. Oferta este făcută şi probabil din vară se va întoarce la Gloria. Deocamdată nu am detaliat proiectul dar vom face asta în perioada următoare”, ne-a declarat în exclusivitate, primarul Constantin Boşcodeală.
Referitor la întoarcerea sa pe banca Gloriei Buzău,Viorel Ion a confirmat că în urmă ce ceva timp a purtat discuţii în acest sens cu primarul şi de două săptămâni aşteaptă un răspuns.
Se spune că ,,Vioară” ar urma să vină la gruparea din Crîng împreună cu Bunică, acesta ca secund şi câţiva jucători experimentaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.