Constantin Boscodeala birou

Primarul Constantin Boșcodeală a cîștigat procesul intentat Agenției Naționale de Integritate care îl declarase, în luna iulie, incompatibil ca urmare a ocupării simultane a funcției de primar al municipiului Buzău și cea de reprezentant al municipalității în cadrul Adunării Generale a Acționarilor la societatea „Aquafor”.
Primarul buzoian a atacat decizia ANI la Curtea de Apel Ploiești iar magistrații prahoveni au decis anularea actului constatator emis de Agenția Națională de Integritate. Decizia magistraților Curții de Apel Ploiești nu este definitivă. Inspectorii ANI pot face recurs la decizia magistraților prahoveni în termen de 15 zile de la pronunțare.

De altfel, primarul municipiului Buzău declara încă de la aflarea veștii că ANI l-a găsit incompatibil că este vorba despre o eroare și că niciodată nu a fost reprezentantul municipalității în Consiliul de Administrație al Aquafor S.A.
„Nu știu ce este cu această decizie pentru că eu nu am fost niciodată reprezentant al Municipiului Buzău în cadrul Adunării Generale a Acționarilor la Aquafor. De la înființare reprezentantul municipalității este un profesor din București iar acest lucru era stipulat și în documentele de la Registrul Comerțului. Probabil este o problemă de comunicare între ANI și Registrul Comerțului dar eu nu am fost membru nici unei Adunări Generale a Acționarilor”, declara în luna iulie primarul Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.