Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, împlinește astăzi 50 de ani din care ultimii 15 i-a petrecut în biroul din Palatul Comunal. Boșcodeală este unul dintre cei mai longevivi primari din țară, aflându-se la al patrulea mandat.
Primarul Buzăului a obținut primul mandat pe listele Partidului Democrat, în urmă cu 15 ani, fiind atunci unul dintre cei mai tineri edili din țară, ales la doar 35 de ani. Au urmat alte două mandate câștigate pe rând ca membru APR în anul 2000 și apoi pe listele PSD în anul 2004. Ultimul mandat, câstigat fără drept de apel din primul tur de scrutin, l-a obținut în anul 2008 iar în toamna acestui an a fost desemnat candidat unic al USL pentru Primăria Municipiului Buzău.
Astăzi, la aniversarea celor 50 de ani, primarul Constantin Boșcodeală are o zi plină. Încă din zorii zilei a fost asaltat de cunoscuți, prieteni și angajați aflați în subordinea sa, care au ținut să îi transmită „La mulți ani!” sau să îi ofere cadouri, unele simbolice, altele mai scumpe. Iar pentru că în 15 ani de mandat a cunoscut cu siguranță o mulțime de oameni, este de așteptat ca până la sfârșitul programului, biroul din Palatul Comunal să devină neîncăpător pentru cadourile primite de edilul buzoian la schimbarea prefixului.

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Doctore, la Mandresti o sa stai tu, probabil Diana aruncandu-ti chiftele peste gard! Daca nici macar acum cand omul sarbatoreste tu nu te abtii, esti paranoic cu siguranta! Are realizari si longevitate in cariera politica pe care tu nu le-ai avut si nu le vei avea in veci! Ia zi-i, doctore, o realizare de-a matale in mandatele de senator sau prefect!

  2. Lupu, ce ştii tu câte operaţii a făcut doctorul! E un foarte bun chirurg. Ce el n-are nevoie de relaxare? Când se relaxează face politică. Şi joacă bine! A scos deja vreo 15 primari din PSD! În funcţii publice nu face faţă cu timpul…Aşa că lasă-l senator pe viaţă că nu face rău. Da nici nu strică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.