Primarul Constantin Boșcodeală, condamnat pe fond la 5 ani de închisoare cu executare, a lipsit de la ședința de Consiliu Local Municipal în care s-a votat bugetul orașului. Deși prezența edilului șef nu este obligatorie este pentru prima dată când Boșcodeală lipsește de la o ședință atât de importantă.
La finalul ședinței de consiliu, cei doi viceprimari au declarat că primarul Constantin Boșcodeală lisește de la ședință întrucât a intrat în concediu de odihnă neștiind să precizeze pe ce perioadă.
„Din câte știu domnul Boșcodeală a intrat în concediu de odihnă. Nu știm pe ce perioadă pentru că nu este treaba noastră să întrebăm acest lucru. Cert este că Primăria Buzău funcționează fără probleme iar noi ca și viceprimari avem delegate sarcini încă de la preluarea mandatului. În ceea ce îl privește pe domnul primar Boșcodeală speram ca dânsul să revină cât mai repede însă activitatea primăriei nu este afectată de lipsa sa”, a declarat viceprimarul municipiului Buzău, Sebastian Radu.
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a declarat, marți după pronunțarea instanței în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA că va demisiona din funcția de președinte al PSD Buzău și că se va retrage pentru o perioadă de la conducerea Primăriei Buzău urmând să delege atribuțiile celor doi viceprimari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.