Constantin BOSCODEALA

Primarul Constantin Boșcodeală mai are de așteptat până când instanța va da un verdict în cazul apelului său la Curtea de Apel Brașov. La termenul de marți magistrații brașoveni au dictat o nouă amânare pentru că numărul mare de procese a făcut ca audierile să dureze până aproape de lăsarea întunericului. Următoarea dată la care edilul buzoian va apărea în fața judecătorilor este 13 octombrie zi în care, după toate probabilitățile ar putea fi chiar audiat de judecători iar dacă lucrurile sunt clare instanța ar putea rămâne în pronunțare.
Primarul Constantin Boșcodeală a fost condamnat, în luna februarie, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul GLoria, fără ca sentința să fie definitivă. Primarul Buzăului a fost judecat pentru trei fapte de abuz în serviciu contra intereselor publice, fiind condamnat pentru două dintre acestea, iar pentru cea de-a treia achitat.
Astfel, Boşcodeală a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare şi un spor de pedeapsă de un an, urmând să execute cinci ani de închisoare.
În iulie 2013, primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, fiind acuzat, printre altele, că ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei Asociaţiei Sportive Fotbal Club Gloria Buzău.
În iunie 2014, Constantin Boşcodeală, a fost trimis în judecată într-un nou dosar, în care este acuzat că a preluat nelegal un teren de 33 de hectare de la Staţiunea de Cercetare pentru Legumicultură Buzău, în condiţiile în care primise un alt teren, prejudiciul fiind de peste 24 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.