Drumuri
Starea drumurilor din România nu este deloc bună iar aceasta o simt cel mai bine șoferii nevoiți să tranziteze drumurile patriei . Pentru aceasta participanții la trafic s-au adunat, online și au pus la punct o hartă în care arată starea drumurilor pentru ca participanții la trafic să știe ce îi așteaptă înainte de a pleca la drum. Buzăul are și drumuri bune marcate cu verde sau albastru, dar are și drumuri „roșii” care sunt un coșmar pentru șoferi.

Unul dintre acestea este și DN 2C sau mai bine zis porțiunea ce face legătură între Padina și Slobozia.
Dacă de la Costești la Padina șoferii consideră DN2C acceptabil între Padina și Slobozia artera rutieră este un adevărat dezastru și doar un șofer experimentat poate face față gropilor și denivelărilor existente la tot pasul care riscă să te arunce în orice moment pe contrasens. DN 2C leagă judeţele Buzău şi Ialomiţa fiind, de fapt, legătura rutieră dintre Moldova şi Dobrogea. Drumul construit în anii 80 în proporţie de 80% din dale de beton, gândit de conceput de Ceauşescu ca o rută strategică pentru deplasarea convoaielor militare nu a intrat niciodată în reparații capitale deși traficul pe el atinge vara cote impresionante.
Cu toate acestea, an de an, miliarde de lei sunt alocate refacerii drumurilor care par că intră în reabilitare doar pe hârtie de vreme ce în teren lucrurile rămâne neschimbate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.