Constantin BOSCODEALA
Lovitură grea pentru primarul Constantin Boșcodeală dată de procurorii DIICOT. Serviciul Economic al Primăriei Buzău a fost decapitat iar în zilele ce urmează este așteptat ca noi informații să fie date în vileag de către cei reținuți marți după amiază. Mai mult, procurorii DIICOT au declarat în mod oficial că principalele beneficiare de scutiri ilegale de impozite sunt societăți controlate de finii sau cunoștințe apropiate ale persoanelor din conducerea Primăriei Buzău. Astfel, informațiile strânse de procurori până marți seară duc problema tot mai aproape de primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, care are și așa destule probleme cu dosarele în care este judecat.
Contactat telefonic de Observatorul Buzoian, primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală a declarat că nu poate comenta în nici un fel acuzațiile aduse de procurori angajaților Direcției Economice.
„Nu pot comenta nimic în legătură cu reținerile procurorilor pentru că nu știu decât ceea ce s-a scris în presă și în comunicatele oficiale. În ceea ce privește societățile care ar fi avut beneficii de pe urma a ceea ce s-ar fi întâmplat acolo nu vă pot spune nimic pentru că nu le cunosc, dar vă asigur că nu au legătură cu mine ”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.

1 COMENTARIU

  1. […] Lovitură grea pentru primarul Constantin Boșcodeală dată de procurorii DIICOT. Serviciul Economic al Primăriei Buzău a fost decpaitat iar în zilele ce urmează este de așteptat ca noi informații să fie date în vileag de către cei reținuți marți după amiază. Mai mult, procurorii DIICOT au declarat în mod oficial că principalii beneficiari ai scutirilor ilegale de impozite sunt societăți controlate de finii sau cunoștințele apropiate ale persoanelor din conducerea Primăriei Buzău. Astfel, informațiile strânse de procurori până marți seară duc problema tot mai aproape de primarul municipiului Buzău Constantin Boșcodeală care are și așa destule probleme cu dosarele Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.