Constantin Boșcodeală nu va mai candida pentru șefia PSD la alegerile programate pentru luna septembrie a acestui an. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal când edilul buzoian a declarat că prioritar pentru el este rezolvarea problemelor în instanță.
„Nu voi mai candida pentru șefia PSD. Eu vreau în primul rând să îmi rezolv problemele din justiție și abia după aceea mă gândesc să mă reîntorc la șefia partidului. De asemenea, nu voi candida pentru nici o altă funcție și vă garantez ca nici unul dintre colegii aflați în aceeași situație nu va mai candida, indiferent de ce spun ei” a spus Constantin Boșcodealăâ, cu bătaie directă la cumătrul său, senatorul Victor Mocanu, și la actualul președinte executiv al PSD Buzău, Marian Ghiveciu.
Pe de altă parte, Boșcodeală a spus că toate persoanele publice din PSD, fie parlamentari, primari sau viceprimari de municipii, vor avea funcții de conducere în organizația județeană, la nivel de vicepreședinte.
„Fiecare persoană publică va avea funcție de conducere în organizația județeană de la nivel de vicepreședinte pentru că statutul prevede un număr de 17 vicepreședinți, astfel că fiecare dintre deputați sau primarii de orașe va primi câte o funcție” a declarat președintele PSD Buzău Constantin Boșcodeală.
De asemenea, liderul PSD Buzău a spus că până la acest moment nu s-au depus oficial candidaturi pentru funcțiile din partid, deși au mai rămas aproximativ 3 săptămâni până pe data de 19 septembrie când sunt programate alegerile din organizația județeană a PSD Buzău. Totodată, liderul PSD Buzău a precizat ă personal îl susține la alegerile din partid pe deputatul Marcel Ciolacu.
„Până acum nu s-a înscris nimeni. Timp mai este suficient și am înțeles că domnul Ciolacu ar dori să candideze pentru prima funcție în partid iar din acest punct de vedere are tot sprijinul meu”, a declarat Constantin Boșcodeală.
În altă ordine de idei, liderul PSD Buzău a comentat și o eventuală întoarcere a fostului șef al social-democraților buzoieni, fostul senator Vasile Ion.
„După ce s-a plimbat prin trei partide, domnul Vasile Ion se poate întoarce, dar asta nu înseamnă că va obține vreun sufragiu. Acum, ce vreți, să înviem morții?”, a mai spus președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.