Constantin BOSCODEALA
Primarul Constantin Boșcodeală, cel care își anunțase demisia din fruntea PSD Buzău după ce a fost condamnat de prima instanță la 5 ani de închisoare cu executare în procesul intentat de DNA, rămâne la conducerea organizației județene. Decizia a fost luată după ce edilul buzoian a discutat cu șeful PSD, Victor Ponta, la întoarcerea acestuia din Statele Unite.
“S-a hotărât ca eu să rămân la conducerea PSD Buzău până după Consiliul Național care va avea loc în luna aprilie. După Consiliul Național, se vor organiza alegeri de jos în sus în toate organizațiile deci și la Buzău. Până în aprilie rămân deci la conducerea PSD Buzău”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

În ceea ce privește funcția din fruntea administrației locale, primarul Constantin Boșcodeală a declarat că viceprimarii Fănică Bârlă și Sebastian Radu se ocupă acum de problemele municipalității în baza competențelor pe care aceștia le-au primit la preluarea mandatului dar că nici el nu lipsește de la deciziile importante ale municipalității.

“I-am lăsat pe domnii viceprimari să se ocupe mai îndeaproape de problemele din Primărie pentru ca eu să mă ocup de pregătirea procesului. Asta nu înseamnă că am plecat de la Primărie, ba chiar sunt prezent în fiecare zi la birou”, a declarat Constantin Boscodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.