Primarul Constantin Boșcodeală pare a ști cine a aruncat pe piață filmulețul în care edilul ar apărea în compania a două tinere studente. Cu toate acestea Boșcodeală nu a depus încă o plângere la Parchet în acest sens deoarece vrea să ceară și daune civile și se gândește încă la suma pe care o va solicita.
„Încă mai discut cu avocatul meu care studiază pentru că este vorba și de despăgubiri civile în acest caz”, a răspuns Constantin Boșcodeală întrebat fiind de ce nu a depus încă o plângere la Parchet așa cum a declarat inițial.
Pe de altă parte edilul a dat semne că știe cine ar fi lansat pe piața filmulețul care l-ar avea drept protagonist iar persoana, spune Boșcodeală, nu ar fi una străină ci din interiorul partidului pe care l-a condus.
„Am o bănuială în legătură cu cine ar putea fi implicat însă nu vreau să discut acest subiect. Știți, aici adversarii sunt în general din partea partidului”, a declarat Constantin Boșcodeală.

2 COMENTARII

  1. […] Primarul Constantin Boșcodeală pare a ști cine a aruncat pe piață filmulețul în care edilul ar apărea în compania a două tinere studente. Cu toate acestea Boșcodeală nu a depus încă o plângere la Parchet în acest sens deoarece vrea să ceară și daune civile și se gândește încă la suma pe care o va solicita. „Încă mai discut cu avocatul meu care studiază pentru că este vorba și de despăgubiri civile în acest caz”, a răspuns Constantin Boșcodeală întrebat fiind de ce nu a depus încă o plângere la Parchet așa cum a declarat inițial. Pe de altă parte edilul a Sursă știre […]

  2. Ce prost!!! Dupa ce filmul nu a avut impactul urmarit, deoarece presa buzoiana e sclava acestor interlopi, primaru mai si vorbeste a-mpulea!!! Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.