UPDATE: Tânărul de 18 ani din Țintești care a provocat carnagiul de pe DN 10, soldat cu moartea a 4 oameni, a fost lăsat în libertate, la expirarea celor 24 de ore de reținere. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Tânărul care a omorât miercuri 4 persoane într-un accident rutier produs pe DN10 a fost reținut de polițiștii buzoieni după ce și-a petrecut noaptea în spital. Individul în vârstă de 18 ani, de fel din comuna Țintești, a fost reținut de polițiști joi după amiază, după externare, urmând ca vineri să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.
Băiatul de 18 ani care avea permis de conducere de doar o lună a intrat miercuri pe contrasens unde s-a izbit frontal de o mașină în care circulau regulamentar 4 persoane. Acestea au murit la scurt timp după impact iar tânărul a suferit un politraumatism și a fost internat în spital până joi.
Conform unor surse apropiate anchetei, tânărul care nu avea deloc experiență la volan ar fi fost lăsat să conducă mașina, care era proaspăt achiziționată, de către tatăl său aflat și el în mașină.

1 COMENTARIU

  1. […] Tânărul care a omorât miercuri 4 persoane într-un accident rutier produs pe DN10 a fost reținut de polițiștii buzoieni după ce și-a petrecut noaptea în spital. Individul în vârstă de 18 ani, de fel din comuna Țintești, a fost reținut de polițiști joi după amiază, după externare, urmând ca vineri să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Băiatul de 18 ani care avea permis de conducere de doar o lună a intrat miercuri pe contrasens unde s-a izbit frontal de o mașină în care circulau regulamentar 4 persoane. Acestea au murit la scurt timp după impact iar tânărul a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.