Patronul firmei de internet NanoNet reținut, joi seara, pentru lovire și alte violențe

2

Scandal Gheraseni

Patronul firmei de internet NanoNet, Denis Toader a fost reținut, joi seară, după mai multe ore de audieri fiind acuzat de lovire și alte violențe. În cursul zilei, Toader ar fi lovit intenționat cu mașina ul lucrător al electrica pe care ulterior l-ar fi luat la bătaie iar omul a ajuns la spital. Angajați Electrica fusese trimiși la Gherăseni să demonteze de pe stâlpi mai multe echipamente de internet care aparțineau rețelei administrată de Denis Toader. Martorii spun că Toader aflat la volanul unui autoturism Toyota, nemulțumit de lucrarea muncitorilor de la Electrica ar fi venit și ar fi intrat în plin cu mașina într-unul din muncitori.
Denis Toader spune ulterior într-o filmare că muncitorii Electrica i-au furat echipamentele rețelei de internet și recunoaște că l-a lovit pe muncitor cu mașina dar spune că aceasta s-a întâmplat din cauza carosabilului umed.
Denis Toader este patronul firmei de internet NanoNet și fratele consilierului local municipal Florin Toader(fin al primarului Constantin Boșcodeală), implicat la rândul său într-un scandal cu violențe în vara anului 2015.

2 COMENTARII

  1. […] Patronul firmei de internet NanoNet, Denis Toader a fost reținut, joi seară, după mai multe ore de audieri fiind acuzat de lovire și alte violențe. În cursul zilei, Toader ar fi lovit intenționat cu mașina ul lucrător al electrica pe care ulterior l-ar fi luat la bătaie iar omul a ajuns la spital. Angajați Electrica fusese trimiși la Gherăseni să demonteze de pe stâlpi mai multe echipamente de internet care aparțineau rețelei administrată de Denis Toader. Martorii spun că Toader aflat la volanul unui autoturism Toyota, nemulțumit de lucrarea muncitorilor de la Electrica ar fi venit și ar fi Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.