În acest an Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primește cererile de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2015 până pe data de 1 februarie 2016 (inclusiv). Termenul de primire a documentelor era 31 ianuarie dar întrucât această zi pică duminica, într-o zi nelucrătoare, fermierii mai câștigă o zi.
Ajutorul de stat pentru motorină se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, respectiv 1,7975 lei/litru.
Fermierii care beneficiază de ajutorul de stat își achiziţionează cantităţile necesare de motorină pentru efectuării lucrărilor mecanizate în agricultură şi solicită documentele fiscale de vânzare emise de furnizori pe numele acestora cu ajutorul cărora pot intra în posesia ajutorului de stat.

2 COMENTARII

  1. […] În acest an Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primește cererile de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2015 până pe data de 1 februarie 2016 (inclusiv). Termenul de primire a documentelor era 31 ianuarie dar întrucât această zi pică duminica, într-o zi nelucrătoare, fermierii mai câștigă o zi. Ajutorul de stat pentru motorină se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, respectiv 1,7975 lei/litru. Fermierii care beneficiază de ajutorul …mai multe stiri […]

  2. […] În acest an Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primește cererile de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2015 până pe data de 1 februarie 2016 (inclusiv). Termenul de primire a documentelor era 31 ianuarie dar întrucât această zi pică duminica, într-o zi nelucrătoare, fermierii mai câștigă o zi. Ajutorul de stat pentru motorină se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, respectiv 1,7975 lei/litru. Fermierii care beneficiază de ajutorul Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.