Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență Buzău își dorește cu ardoare o echipă de scafandri. Cum până acum la intervențiile la care era necesară intervenția scafandrilor profesioniști, erau chemate în ajutor structurile din Vrancea, Brăila sau Galați, la Buzău s-a luat decizia în ființării unei echipe de scafandri. Primul pas a fost deja făcut în momentul în care pompierii buzoieni au fost dotați de curând cu o autospecială destinată transportului echipajului de scafandri dotată cu echipamentul aferent, inclusiv cu o stație de umplut tuburile de aer necesare scufundării la adâncime dar și o nouă barcă dotată cu motor și semnale acustice și luminoase.


Acum, responsabilii ISU sunt în plin proces de selecție pentru a găsi cei mai buni candidați care să urmeze cursurile de specializare.
„Acum îmi doresc un echipaj de scafandri la Buzău dacă s-ar putea chiar de ieri. Pentru aceasta am început un proces de selecție și urmează ca în funcție de aptitudini și de starea medicală să găsim cei mai buni oameni pe care să îi specializăm”, a declarat Dănuț Nicolae, comandantul ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.