FOTO: Primarul Constantin Toma îndeamnă tineretul la citit. Edilul a donat cărți în cadrul programului „Carte de dat, carte de luat”

1


Primarul Constantin Toma a donat, luni, cărți pentru copii în cadrul campaniei „Carte de dat, carte de luat” inițiată de Muzeul Județean Buzău. Toma a umplut vitrinele amplasate în parcul Crâng cu cărți destinate copiilor pe forzațul cărora a scris mesaje care să îi îndemne pe cei tineri să citească.
„Am adus cărți pentru copii de vârstă școlară, cărțile copilăriei pe care le-am completat cu îndemnuri pentru a citi. „Citește și vei fi mai bun!”, „Citește și vei fi campion!”, „Citește și vei fI diferit!” etc. Trebuie să ne luăm mai multă cultură iar cultura o luăm din cuvântul scris și cred că mai puțin doar din imagine și de pe internet. Cred că dacă copiii noștri vor citi mai mult vor avea mai multe șanse în viață”, a declarat primarul Constantin Toma.
Constantin Toma a venit să doneze cărți însoțit de soția sa. Cei doi au adus mai multe sacoșe cu cărți noi dar și câteva volume mai vechi despre care au spus că sunt din partea altor buzoieni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.