Andrei Ion Smeeni

Primarul comunei Smeeni, Andrei Ion, a provocat vineri un grav accident de circulație, soldat cu rănirea unei femei de 30 de ani și a fiicei sale, de 7 ani. Cele două, din localitatea Săgeata, au avut ghinionul să fie la locul nepotrivit  în momentul nepotrivit și să fie luate la ocazie de alesul local din Smeeni. Accidentul s-a produs pe drumul județean 203 D în afara localității Maxenu.

Primarul din Smeeni, Andrei Ion de 52 de ani se îndrepta spre Buzău împreună cu cele două pasagere luate la ocazie când s-a produs nenorocirea. Alesul local a intrat pe contrasens, încercând să depășească în curbă o mașină și o căruță aflate în fața sa pe șosea, moment în care a intrat în coliziune cu o autospecială macara. Impactul a fost destul de violent, ambele pasagere, mamă și fiică, fiind rănite. Cele două au fost transportate la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. Copila de 7 ani a suferit leziuni la picioare însă mama ei este în stare mai gravă. Femeia s-a lovit la cap în urma impactului dintre cele două mașini, a fost supusă unui examen tomograf, iar medicii urmează să decidă dacă o vor transfera la un spital din București.
Primarulcomunei Smeeni a declarat la sosirea la Unitatea de Primire Urgenețe a Spitalului Județean Buzău unde a fost adus pentru prelevarea probelor biologice că nu a observat autoutilitara care venea din sens opus în momentul în care a intrat în depășirea mașinii si a căruței ce circulau în fața sa.
”Circulam dinspre Smeeni către Buzău. În fața mea într-o curbă erau o mașină și o căruță care mergea încet în spatele atelajului. Am încercat să le depășesc, moment în care din față a venit o macara cu care m-am izbit frontal. Luasem în mașină două persoane la ocazie care au fost rănite. Să speram că își vor reveni”, a declarat vineri la Spitalul Județean Buzău, primarul Andrei Ion. 

Primarul din Smeeni, care a provocat accidentul soldat cu rănirea a două persoane, nu era băut.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.