Stimați buzoieni,

Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat în număr mare la vot, ceea ce a făcut ca într-un clasament al judeţelor, Buzăul să se situeze pe un loc onorant.  Asta, deși în această campanie am constatat că noţiuni ca demnitate şi onoare sunt străine de preşedintele Traian Băsescu. Cred că  cel mai potrivit cuvânt pentru Băsescu și PDL este laşitate.  O campanie rușinoasă în care s-au ascuns de români, nu au avut curajul de a participa la o luptă corectă pentru că au vrut să câștige la „masa verde”! Dar, cu o mobilizare apreciabilă, de peste 50%, buzoienii i-au arătat că doresc să se facă dreptate, iar Traian Băsescu va ieși definitiv din politică!

Mulțumesc tuturor celor peste 214.000 de locuitori ai județului care s-au prezentat la urne și care au votat într-o proporție covărșitoare pentru demiterea lui Traian Băsescu. Aproape 90 la sută, procent care ne obligă să nu-i dezamăgim, să luptăm pentru construirea unei Românii moderne.  În fapt, în cifre absolute, procentul de 53,11% prezență la vot a fost mult mai mare, aproape 75% din populația reală, dacă se au în vedere rezultatele ultimului recensământ. O mențiune specială aș face în cazul câtorva localități conduse de primari USL unde participarea la scrutin a fost  exemplară, prezența la vot fiind de 80-90 la sută.

O asemenea mobilizare a buzoienilor dovedește că își doresc o Românie normală, cu un alt tip de președinte, preocupat de oameni și de problemele lor, motiv pentru care aștept de la Curtea Constituțională și de la Parlament să ia o decizie pentru ca lucrurile să revină pe făgașul normal. Când peste 87% dintre românii prezenți la vot nu te mai vor, în condițiile în care sunt cu aproape 3 milioane mai mulți decât cei care te-au investit în funcția de președinte, să proclami ”victoria poporului” e o minciună pe care Băsescu încearcă să o impună cu forța, în ciuda evidenței.

 

Primarul municipiului Buzău, dr. ing. Constantin Boșcodeală,

președinte Organizația județeană PSD și co-președinte USL Buzău

 

2 COMENTARII

  1. Se vede ce a facut PSD in Buzau. Niste hahalere. Strazi cu guri de canale nealiniate, plombari fara nivel, caini, gunoaie, lipsa de orizont. Si niste imbogatiti fara masura. Directori de deconcentrate fara urma de profesionalism….Burada, Jercan, Diaconita. Iti vine sa rinjesti. Un tanar, chiar pesedist nu are loc. Nu stie sa fure pentru gasca. Rusine!

  2. Dr…aiiii,esti si tu dr ,palagiator evident,dupa chipul si asemanarea sefului.Baaaaa…nu va este rusine sa va afisati cu asemenea titluri,ce ai cercetat tu in afara buzunarelor buzoianului contribuabil ca sa impopotonezi cu formulaDr. Inginer.?Cine Mai urmeaza sa devina dr din gasca,cumva agramatii aia din jurul tau?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.