Buzoienii vor avea parte de un an plin de belșug! Asta pentru că primul născut în prima zi din 2016 a fost băiat. Bătrânii spun că dacă primul născut în prima zi din an este băiat vom avea parte de un an îmbelșugat și cu mult noroc. De asemenea, se mai spune că familia unui copil născut în Noul An va avea succes și prosperitate în anul respectiv și că micuții născuți de Revelion nu se vor îmbolnăvi.
La Buzău, în prima zi a anului s-au născut în Maternitatea Buzău, cinci copilași, 4 băieți și o fetiță. Primul născut din 2016 este un băiețel, născut natural, sănătos, cu o greutate de 3100 de grame.
A doua zi s-au născut 3 copilași, spun reprezentanții Maternității, vestea bună fiind aceea că toți nou născuții din 2016 sunt perfect sănătoși iar mamele lor se simt bine după naștere.

1 COMENTARIU

  1. […] Buzoienii vor avea parte de un an plin de belșug! Asta pentru că primul născut în prima zi din 2016 a fost băiat. Bătrânii spun că dacă primul născut în prima zi din an este băiat vom avea parte de un an îmbelșugat și cu mult noroc. De asemenea, se mai spune că familia unui copil născut în Noul An va avea succes și prosperitate în anul respectiv și că micuții născuți de Revelion nu se vor îmbolnăvi. La Buzău, în prima zi a anului s-au născut în Maternitatea Buzău, cinci copilași, 4 băieți și o fetiță. Primul născut din 2016 Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.