ambulanta zapada
O bătrână de 82 de ani din localitatea Gălbinași a fost adusă în noaptea de 2 spre 3 ianuarie cu o ambulanță la Spitalul Județean Buzău, prezentând hipotermie. Bătrâna era înghețată tun și avea și alte probleme grave de sănătate, inclusiv insuficiență respiratorie.
După ce a fost adusă pe linia de plutire, bătrâna a fost internată în Secția Medicală a Spitalului Județean Buzău, unde medicii o îngrijesc atât pentru semnele lăsate de hipotermie cât și pentru celelalte probleme de sănătate pe care le are.
În rest, la început de an, medicii de la UPU din cadrul Spitalului Județean Buzău au avut parte de zile obișnuite, cu prezentări în limita normalului.
În data de 31 decembrie, la Spitalul Județean Buzău au fost 95 de prezentări, 24 de persoane fiind spitalizate, cu traumatisme, pancreatite ori alte afecțiuni ce necesitau supravegherea medicilor.
Pe 1 și 2 ianuarie 2016, 123 de persoane au ajuns la spital, cu abdomen acut, stop cardio respirator, stop toxico-septic, deci afecțiuni ce nu au neapărat legătură cu sărbătorile.
Reprezentanții Spitalului Județean spun că au fost zile cu prezentări în limita normalului, fără a se înregistra o afluență de bolnavi.

1 COMENTARIU

  1. […] O bătrână de 82 de ani din localitatea Gălbinași a fost adusă în noaptea de 2 spre 3 ianuarie cu o ambulanță la Spitalul Județean Buzău, prezentând hipotermie. Bătrâna era înghețată tun și avea și alte probleme grave de sănătate, inclusiv insuficiență respiratorie. După ce a fost adusă pe linia de plutire, bătrâna a fost internată în Secția Medicală a Spitalului Județean Buzău, unde medicii o îngrijesc atât pentru semnele lăsate de hipotermie cât și pentru celelalte probleme de sănătate pe care le are. În rest, la început de an, medicii de la UPU din cadrul Spitalului Județean Buzău au Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.