Născută din nevoia societății românești de a avea pe partea stângă o formațiune politică serioasă, credibilă și formată din oameni de valoare, PRO România a câștigat repede teren  deși timpul scurs de la înființare și până acum a fost destul de scurt. Iar la alegerile europarlamentare de duminica trecută a făcut o  surpriză plăcută românilor care aveau așteptări de la acest partid, intrând în Parlamentul European. Mai mult, și noi am înțeles mesajul buzoienilor pentru reformarea clasei politice, pentru ca și Mihai Tudose și Victor Ponta tot pentru asta au plecat din PSD. De aceea, vă asigurăm că nu ne întoarcem in PSD. Pierderea municipiului Buzău de către PSD în favoarea USR și a municipiului Brăila, în favoarea Pro România, trebuie sa dea de gândit celor care mai gândesc in PSD.

În plan local, partidul condus de Victor Ponta a obținut un scor deasupra așteptărilor, clasându-se  pe locul doi pe țară, după Brăila lui Mihai Tudose, și reușind să contabilizeze peste 11 la sută din voturile buzoienilor care s-au prezentat la urne. Ceea ce spune multe despre seriozitatea echipei care a pregătit aceste alegeri, echipă condusă de Felix Rache și care l-a avut director de campanie pe Viorel Dobre, secondat de alți membri din Comitetul de coordonare al alegerilor europarlamentare, Viorel Ștefu, Nicu Cristian, Doru Muzgoci și Costel Dimitriu.

Nu putem să trecem cu vederea nici sprijinul și implicarea totală a Organizației de Tineret coordonată de Alexandru Dobre, care pe tot timpul Campaniei Electorale s-a aflat printre tineri, în stradă, explicând doctrina partidului și ajutând la distribuirea de materiale specifice. Mai mult, tinerii partidului au reușit chiar să convingă un segment important al generației lor să ne acorde încrederea, unii dintre ei votând pentru prima dată în viață.

Și nu în ultimul rând, pentru că a fost candidatul Buzăului la aceste alegeri, Mihai Tudose mulțumește tuturor celor care i-au acordat încrederea și promite că, la fel ca și până acum, nu-i va dezamăgi, punându-și toată forța de muncă și priceperea în slujba lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.