În timp ce majoritatea românilor sunt în vacanțe binemeritate după un an de trudă, cel mai incompetent Guvern pe care l-a avut România până acum se face că lucrează, mascând adevărata criză prin care trece țara și pe care se chinuie să o ascundă atât de ochii Uniunii Europene cât și cei care se confruntă cu ea în ciuda minciunilor că a crescut nivelul de trai iar  economia duduie. Ceea ce nu se spune însă e că România trăiește din împrumuturi pe care acest Guvern le face în fiecare săptămână, cu dobânzi exorbitante, împrumuturi care periclitează serios nu numai viitorul nostru ci și pe cel al copiilor noștri. Mai ales că există un risc evident să nu poată fi plătite nici măcar salariile și pensiile mărite de la data stabilită de Viorica Dăncilă, o altă contraperformanță care va coborî executivul în preferințele electoratului.

De aceea, zilele trecute, liderul Pro România, Victor Ponta, i-a adresat premierului Viorica Dăncilă patru întrebări vitale, legate de banii împrumutați de Guvern în fiecare săptămână. Ponta arată că acești bani vor îngreuna situația României pe viitor și se întreabă cum se vor mai face investiții, din moment ce țara noastră va trebui să plătească împrumuturile, solicitând public răspunsuri pe care probabil că nu le vom primi niciodată.

Sub titulatura ”Romanii sunt în vacanță și Guvernul se împrumută pe seama lor!”, președintele PRO România vrea să afle:

1.Ce se face cu acești bani împrumutati?

2.Cât de mare este dobânda?

3.Cine o sa dea acești bani înapoi dacă tinerii pleacă din țară ?

4.Cum o sa mai facem în viitor investiții în drumuri, școli și spitale dacă trebuie să plătim împrumuturile de acum?

La ProRomânia chiar ne gandim serios la această problemă esențială pentru viitorul României ! Din păcate Puterea se ocupă de funcții si candidați – și Opoziția de funcții si candidați!”, este de părere președintele Victor Ponta. În aceste condiții, nu știm de unde Viorica Dăncilă va da înapoi miliardele de euro împrumutate, care au amanetat viitorul copiilor noștri pentru o perioadă de 30 de ani, adică cele trei miliarde din martie și cele două miliarde de luna aceasta, bani care sigur nu vor merge în investiții ci doar pe cheltuielile curente pentru care Guvernul nu mai are bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.