Proces Sercaianu-5

Procesul în care primarul comunei Cernătești, Valerică Șercăianu, este judecat alături de șoferul Claudiu Nițu pentru uciderea unei adolescente în data de 21 mai 2013 va fi judecat în continuare de magistrații Judecătoriei Buzău. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins, ca neîntemeiată, cererea de strămutare a procesului formulată de inculpatul Claudiu Nițu și l-au obligat pe acesta la plata cheltuielilor de judecată.
„În baza art. 60 alin. 1 Cod proc. penală modificat prin Legea nr. 2/2013 respinge cererea formulată de petentul NIŢU CLAUDIU FLORIN privind strămutarea judecăţii dosarului penal nr. 10832/200/2013 al Judecătoriei Buzău, ca neîntemeiată. Obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Fără cale de atac”se arată în soluția magistraților prahoveni.
Următorul termen în procesul în care primarul din Cernătești, Valerică Șercăianu, este judecat pentru omor din culpă în formă agravantă este programat pentru data de 22 octombrie la Judecătoria Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.