Visul Gloriei Buzău de a merge în optimile Cupei României a fost spulberat de revelaţia Ligii I, F.C. Botoşani. Echipă care şi-a respectat statutul de favorită, câştigând în prelungiri cu scorul 2-0 meciul disputat miercuri pe stadionul din Crâng. După cum s-au desfăşurat însă ostilităţile în teren, calificarea moldovenilor în faza următoare a competiţiei poate fi considerată, una norocoasă. Chiar dacă prima ocazie clară de gol a aparţinut oaspeţilor, Vlaicu scoţând de pe linia porţii, mingea şutată de la colţul careului mic de Vraciu(10), buzoienii nu s-au lăsat intimidaţi ci, din contră, au jucat cu mult curaj. Astfel, Gloria a iniţiat câteva acţiuni ofensive iar una dintre acestea putea fi concretizată pe tabela de marcaj dar, intervenţia providenţială a portarului Perianu la lovitura de cap a lui Matei(35) din şapte metri a făcut ca scorul să rămână alb. Goalkeeperul botoşănean s-a remarcat din nou şi la şuturile lui Mihăescu(40) şi Puşcaşu(45) astfel că cele două combatante au încheiat prima repriză la egalitate. Gazdele au dominat şi mitanul secund iar aproape de finalul timpului regulamentar de joc au fost pe punctul de a lovi decisiv când, şutul lui Matei(81) de la numai patru metri a fost respins de portar. Meciul a intrat în prelungiri iar jucătorii lui ,,Vioară” au început să dea semne că au terminat benzina în timp ce, mai pragmatici, oaspeţii au reuşit să îşi atingă obiectivul marcând de două ori prin noul intrat pe teren, Cîrjan(104) şi Vraciu(110).

Gloria Buzău – F.C.Botoşani 0-2(0-0;0-0) d.p.
Au marcat: Cîrjan(min.104)
Vraciu(min.110)

Gloria Buzău
Sîrbu-Airinei, Bîrsănel, Diego, Vlaicu, Drăguţ(min.75 Voicu), Marcu, Puşcaşu, Mihăescu, Muscalu(min.56 G.Ion), Matei(min.101 Verdeş)
Antrenor: Viorel Ion

F.C.Botoşani
Perianu-Poverlovici, Taban, Maghici, Ghinga, Matei, Vraciu, Dinu, Drugă(min.87 Acsinte), Radu(min.80 Fulop), Tănasă(min.83 Cîrjan)
Antrenor: Cristi Popovici
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.