Produsele tradiționale care au făcut  Buzăul cunoscut în toată țara și dincolo de granițele ei  pot fi găsite acum, la orice oră din zi și din noapte, la unicul magazin de profil deschis, de curând, pe șoseaua Buzău-Ploiești în incinta peco Mol, până în Hanul lui Țintă.

Magazinul Casa Antonia deschis în incinta complexului cu același nume situat la ieșirea din Buzău către Ploiești la kilometrul 2 la intrarea în benzinăria Mol își așteaptă clienții cu produse proaspete din cele mai diverse ieșite din mâinile celor mai pricepuți producători care nu folosesc decât ingrediente sută la sută naturale.

Celebrii cârnați de Pleșcoi și pastrama aduse direct de la Pleșcoi de la cei mai iscusiți producători preparate după rețete moștenite din generație în generație, babicul produs de sârbii așezați pe malul Buzăului cu sute de ani în urmă. brânză de la stânele din zonă, dar și celebra slănină de porc, mușchiul afumat, salamul de casă sau cârnații de porc toate pot fi găsite oricând la magazinul Casa Antonia.

Tot aici pot fi găsite zacusca muntenească, dulcețurile de afine sau ardei iuți, murături, dar și băuturi. Fie ca îți dorești un vin deosebit, celebrele băuturi spirtoase produse în zona Bran Moeciu  precum pălinca, vișinata, afinata, căpșunata sau fie că îți dorești o băutură fină produsă de firme de renume internațional tot magazinul Casa Antonia este soluția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.