Primul seminar gratuit pentru profesorii de limbă engleză s-a desfășurat, sâmbătă,  la Centru de Examene Cambridge – Buzău. Seminarul, desfășurat în baza Acordului de colaborare încheiat între Consiliul Județean Buzău și British Council România a fost susținut de doamna Monica Stoica, trainer acreditat British Council România și s-a bucurat de participarea a 27 de profesori atât din Buzău cât și din Tulcea sau Bacău

”Mă bucur că acest seminar a fost un succes, feedback-ul primit de la profesorii participanți a fost unul pozitiv. Copiii noștri trebuie să aibă acces la educație de calitate, care să îi ajute să se dezvolte și să își descopere pasiunile și interesele. Pentru a avea generații cât mai bine pregătite, în primul rând, trebuie să acordăm o atenție sporită pregătirii profesionale a profesorilor. Scopul principal al încheierii Acordului de colaborare cu British Council România este acela de a facilita accesul la educație atât elevilor, cât și profesorilor buzoieni.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

centru-de-examene-cambridge-2Următorul seminar este programat în luna ianuarie 2017 și este destinat profesorilor care pregătesc elevi pentru examenul Cambridge English: Key and Preliminary (KET și PET).

centru-de-examene-cambridge-3Din 1 august 2016, în baza Acordului de colaborare încheiat între Consiliul Județean Buzău și Bristish Council România, s-a înființat Centrul de Examene Cambridge – Buzău, care are ca scop promovarea și organizarea de examene Cambridge și IELTS, seminare, cursuri și prezentări oferite de British Council pentru profesori, elevi/studenți și părinți, precum și alte activități educaționale și socio-culturale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.