Marcel Petrișan, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare. Dascălului i s-a făcut rău

0
664

Petrisan Spital-1Profesorul de matematică Marcel Petrișan a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel Ploiești care au admis apelul formulat de DIICOT.

“Majorează durata pedepsei principale aplicată inculpatului Petrişan Marcel, de la 2 ani închisoare, la : 3 (trei) ani închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa complementară prev. de art. 65 rap. la art. 64 alin. 1 lit. a teza a-II-a şi lit. b cod penal din 1969, pe durata de 2 ani după executarea pedepsei principale. Înlătură aplicarea disp. art. 81-82 cod penal din 1969, precum şi a disp. art. 71 alin. 5 cod penal din 1969 privind suspendarea condiţionată a executării pedepselor principale şi accesorii şi dispune executarea pedepsei principale în regim privativ de libertate. Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Petrişan Marcel împotriva aceleiaşi sentinţe. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei, care nu sunt contrare prezentelor dispoziţii. Obligă pe apelantul-inculpat la plata sumei de 365 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 65 lei reprezintă onorariu parţial pentru avocatul desemnat din oficiu până la prezentarea avocatului ales, ce se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Petrisan Spital-2La aflarea veștii privind condamnarea sa lui Marcel Petrișan i s-a făcut rău și a solicitat ajutorul ambulanței. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean unde a fost găsit de polițiștii veniți să pună în aplicare mandatul sau de arestare.

Petrișan ar fi suferit un blocaj la aflarea veștii că va merge la închisoare iar în prezent medicii încearcă să vadă cum poate fi scos din aceastăă stare.

După ce își va reveni, Marcel Petrișan va fi dus la Penitenciarul Focșani, acolo unde își va ispăși pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.