Antrenorul de atletism, Ionel Pororo, care a murit fulgerător miercuri noapte va fi condus pe ultimul drum duminică. Omul de sport buzoian care avea doar 56 de ani şi care a pierit, provocând şoc în rândul celor care l-au cunoscut, va fi înmormântat, potrivit cunoscuţilor, la Cimitirul Sfinţii Constantin şi Elena din Buzău. Până când cunoscuţii îşi vor lua adio de la Ionel Pororo, trupul neînsufleţit la fi depus la capela catedralei din centrul Buzăului.

Lumea sportului buzoian dar şi cea a cadrelor didactice este în stare de şoc după ce profesorul Ionel Pororo a murit miercuri noapte, fără ca ceva să prevestească tragedia. Pororo nu dădea semne de boală ori slăbiciune fizică şi chiar fusese văzut la şcoală cu o zi înainte de tragedie. Elevii de la Liceul cu Program Sportiv, acolo unde Ionel Pororo era director adjunct şi preda, sunt şocaţi. La fel şi profesorii care nu se aşteptau la o asemenea nenorocire.

 

Ionel Pororo avea 56 de ani. În ultimii ani, omul de sport a fost mai tot timpul în plin planul vieţii publice. A fost revoluţionat pentru ca apoi să pună bazele alături de alţi colegi de baricadă asociaţiei care-i reunea pe cei care au avut o contribuţie la evenimentele din 1989. Ulterior, a intrat în politică iar în perioada 2004-2008 a fost consilier local.

De puţină vreme, Ionel Pororo devenise bunic şi avea toate motivele de satisfacţie în plan personal.

 

C.D.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Suntem alaturi de familia Pororo in momentele grele prin care trece. Indurerati, ne aducem aminte de frumoasele momente petrecute in timpul facultatii absolvite impreuna si de intalnirile ulterioare. Uram familiei sa aiba taria sa treaca peste acest moment si vom pastra vie amintirea prietenului nostru.
    Eugen Gheorghe si familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.