Funcționarii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Buzău vin în întâmpinarea buzoienilor care au nevoie de un pașaport și își modifică programul de lucru astfel încât să poată satisface cât mai multe cereri de eliberare a documentelor care permit circulația în afara țării.

Începând de la jumătatea lunii iulie și până pe 15 septembrie documentele necesare eliberării pașapoartelor vor putea fi depuse de luni până vineri între orele 8.30-16.30, iar miercurea programul se prelungește cu încă două ore  fiind  practic între orele 8.30-18.30.

Si programul pentru eliberarea pașapoarte lor va fi modificat. Miercurea acestea se vor putea elibera între orele 8.30-12.00 și 14.30-18.30   în timp ce în celelalte zile lucrătoare aceste se vor putea elibera în intervalul orar 8.30-16.30.

Buzoienii care au nevoie de un pașaport eliberat de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Buzău trebuie să se programeze pentru a-și depune documentele fie la ghișeul serviciului fie la telefonul 0238. 40 20 54.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.