Consiliul Județean Buzău face  încă un pas pentru conservarea infrastructurii județene și lansează în dezbatere publică, un proiect de act administrativ cu caracter normativ care ar urma să reglementeze pe viitor circulația pe drumurile județene a vehiculelor de mare tonaj.

Proiectul în forma propusă de inițiator a fost publicat pe site-ul Consiliului Județean dar poate fi consultat de cei interesați și la sediul Consiliului Județean din bulevardul Nicolae Bălcescu nr 48.

Totodată, persoanele interesate pot trimite în scris, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act administrativ cu caracter normative fie prin e-mail pe adresele: cjbuzau@cjbuzau.ro , consjudbuzau@gmail.com, cjbuzau@yahoo.com, fie prin poştă pe adresa sediului Consiliului Judeţean Buzău, prin fax la nr. 0238.714198 sau direct la registratura Consiliului Judeţean Buzău, în plic cu menţiunea: ,,Recomandări la proiect de act administrativ cu caracter normativ”

Iată mai jos proiectul în forma propusă de initiator:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.