Cezar PREDA
Propunerea fostului primar al comunei Smeeni, Nicu Năstase, prin care primarii, consilierii, parlamentarii si membrii Guvernului să doneze lefurile si indemnizațiile pe luna decembrie într-un cont special deschis pentru victimele din clubul bucureștean Colectiv s-ar putea concretiza la nivel național.
Copreședintele PNL, Cezar Preda a declarat, joi, într-o conferință de presă, că este întru totul de acord cu propunerea consilierului Năstase și că va merge joi cu această propunere, spre aprobare, în forurile centrale ale partidului.
” Sunt de acord cu propunerea domnului Nicu Năstase, fost primar al comunei Smeeni, de a dona indemnizațiile pentru victimele din club. Azi la ora 17.00 o voi înainta propunerea Consiliului de Conducere al PNL, pentru a fi supusă la vot. E normal sa fim solidari cu victimele și familiile celor din club, să contribuim și noi, pentru că familiile victimelor au nevoie de solidaritatea noastră. E o propunere bună și o voi duce în Consiliul PNL pentru a o susține, e posibil să o susțină chiar domnul Năstase”, a declarat joi, deputatul PNL Cezar Preda.
Nicu Năstase fost primar al comunei Smeeni ajuns acum consilier local din partea PNL a venit cu această propunere pe pagina sa de Facebook dar a înaintat-o și colegilor săi din Consiliul Local al Comunei Smeeni care au adoptat-o în unanimitate.
”Am avut ședința de Consiliu Local la Smeeni, unde am propus ca indemnizațiile de consilier pe luna decembrie să fie donate rudelor și celor aflați în suferință. Toți consilierii locali au fost de acord și le mulțumesc pe această cale. Poate ne urmează și alte consilii locale din Buzău și din țară”, a declarat Năstase.

1 COMENTARIU

  1. […] Propunerea fostului primar al comunei Smeeni, Nicu Năstase prin care primarii, consilierii, parlamentarii si membri Guvernului să doneze lefurile si indemnizațiile pe luna decembrie într-un cont special deschis pentru victimele din clubul bucureștean Colectiv s-ar putea concretiza la nivel național. Copreședintele PNL, Cezar Preda a declarat, joi, într-o conferință de presă, că este întru totul de acord cu propunerea consilierului Năstase și că va merge joi cu această propunere, spre aprobare, în forurile centrale ale partidului. ” Sunt de acord cu propunerea domnului Nicu Năstase, fost primar al comunei Smeeni, de a dona indemnizațiile pentru victimele din club. Azi la ora Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.