Senatorul UNPR, Constantin Popa, are o nouă propunere inedită. Parlamentarul buzoian propune ca toți muncitorii din România să beneficieze de o masă caldă la locul de muncă, în valoare de 15 lei, facilitatea urmând a fi acordată atât angajaților de la Stat cât și celor din mediul privat.
” În trecut am avut o firmă unde oamenii primeau o masă caldă la locul de muncă. Acum, văzând zilnic cum săracii oameni mănâncă hrană rece la serviciu, ce își aduc de acasă sau de că de multe ori nu au nimic în geantă, pentru că nu au bani și rabdă foame, am zis că e extraordinar o astfel de propunere. Unii se duc la tot felul de magazine și își cumpără sandwich-uri sau mâncare caldă la caserole, cu care vin apoi la locul de muncă. Este o mare pierdere de timp pentru angajați. Unii se îmbolnăvesc de stomac pentru că nu se hrănesc corespunzător, din lipsa banilor, e timpul să facem ceva pentru acești oameni”, a declarat senatorul Constantin Popa.
Parlamentarul a adăugat că dându-le muncitorilor o masă caldă la locul de muncă angajatorii îi fidelizează, mai mult, oamenii vor da randament la locul de muncă în timp ce alții s-ar putea angaja tocmai pentru a beneficia de această masă caldă.
Sursa citată a mai precizat că valoarea bucatelor ar fi de 15 lei, sumă ce ar fi dedusă din profitul companiei, fie ea de stat, fie privată. Proiectul ar urma să fie depus în Parlament săptămâna viitoare.

1 COMENTARIU

  1. […] Senatorul UNPR, Constantin Popa, are o nouă propunere inedită. Parlamentarul buzoian propune ca toți muncitorii din România să beneficieze de o masă caldă la locul de muncă, în valoare de 15 lei, facilitatea urmând a fi acordată atât angajaților de la Stat cât și celor din mediul privat. ” În trecut am avut o firmă unde oamenii primeau o masă caldă la locul de muncă. Acum, văzând zilnic cum săracii oameni mănâncă hrană rece la serviciu, ce își aduc de acasă sau de că de multe ori nu au nimic în geantă, pentru că nu au bani și rabdă foame, am Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.