Vitrine
Un proxenet de 34 de ani din Buzău, cunoscut sub numele de Calcan, care a obținut în ultimii ani peste 40.000 de euro trimițând o tânără să se prostitueze în Belgia și Elveția a fost arestat pentru 30 de zile de magistrații buzoieni după ce Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au stabilit activitatea infracțională a unui grup coordonat de individul aflat acum în arest.
Oamenii legii au efectuat 8 percheziţii domiciliare în Buzău la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de proxenetism, complicitate la proxenetism şi prostituţie pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei, ocazie cu care au condus la sediul Poliției 12 persoane pentru cercetări.
Totodată, în urma descinderilor au fost ridicate mai multe cartele SIM, 5telefoane mobile, permise de muncă ale persoanelor bănuite de practicarea prostituţiei, precum şi buletine de transfer sume de bani pe numele mai multor persoane.
În urma tuturor investigaţiilor efectuate s-a stabilit că începând cu luna iulie 2010, un buzoian de 34 de ani, ar fi dobândit însemnate foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei, de către o tânără din Vintilă Vodă, suma obţinută fiind estimată la aproximativ 40.000 euro.
Buzoianul de 34 de ani, Ciprian Ionuț Calcan a fost reţinut de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism, ulterior instanţa de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.