dupa1
Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost felicitat la București de greii partidului pentru rezultatele bune obținute la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. Felicitările au venit în ziua în care la sediul central al PSD s-au reunit șefii filialelor care au reușit procente de peste 45 la sută din voturi pentru Victor Ponta. Alături de Buzău, au mai fost felicitați șefii PSD de la Galați, Olt, Gorj dar și Vaslui.
George SCUTARU si Cezar PREDA
Tot miercuri, a fost zi de analiză și pentru ACL care i-a chemat la raport pe șefii PNL și PDL din regiunea Muntenia, unde ACL a pierdut fără drept de apel și fără excepție în fața PSD.
Chiar dacă rezultatele obținute de ACL în Muntenia au fost foarte slabe, la întâlnirea de la București nu a fost nimeni sancționat însă mesajul liderilor a fost clar: cine nu se implică trup și suflet în campanie și nu încearcă să convingă electoratul să voteze cu Iohannis pleacă acasă. La fel ca și PSD, ACL mizează pe o campanie ”door to door”.
Joi, discuția liderilor ACL cu șefii organizațiilor județene se va muta în Ardeal, acolo unde Iohannis a fost pe primul loc, iar în zilele următoare Iohannis și Blaga vor merge în Moldova.
La Buzău, Victor Ponta a obținut 54, 21 la sută din voturi iar Klaus Iohannis, s-a aflat la peste 30 de procente distanță, fiind votat de 19, 9 la sută dintre buzoienii care s-au prezentat la urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.