UPDATE: Rezultate finale-USL: 3 primării, PSD: 44 primării, PNL 26, PDL 14.

UPDATE: În urma deciziei, Biroului Electoral Județean de Circumscripție Buzău, fotoliul de primar al comunei Gherăseni a revenit candidatului Sava Stroie de la Partidul Democrat Liberal.

UPDATE: Primăria Pârscov a fost cîștigată de liberali. După renumărarea voturilor, s-a stabilit că administrația locală va fi, în următorii patru ani, pe mâinile unui liberal, și nu a unui membru a PPDD, așa cum au arătat primele numărători.

Partidul Social Democrat a câștigat la alegerile locale din 10 iunie cel mai mare număr de administrații locale, adjudecându-și nu mai puțin de 45 de primării. Cea de-a doua formațiune  ca și reprezentare în județ s-a dovedit a fi PNL care și-a adjudecat nu mai puțin de 28 de primării. Restul administrațiilor locale au fost câștigate de Partidul Democrat Liberal iar  PP-DD a fost pe punctul de a lua primăria din localitatea Pârscov. După renumărarea voturilor, administrația din această comună a fost adjudecată de liberali, astfel că PNL are, până în acest moment, 28 de primării. Există însă și o incertitudine. Primarul comunei Gherăseni câstigat inițial de PNL iar dupa renumărare de PDL va fi decis mâine după ce Biroul Electoral Județean se va pronunța cu privire la contestațiile depuse  cei doi candidați.
Vezi aici lista câștigătorilor! Lista Castigatori

 

Ciprian STERIAN

6 COMENTARII

  1. e de datoria dumneavoastra sa ne prezentati cati dintre primari au peste 4 clase!in urma unui sondaj neoficial sunt peste 32 de primari in buzau fara 8 clase!o fi adevarat?investigati!

  2. @gheo esti un mare dobitoc, sava nu a dat nici un leut in campania ce sa terminat . intereseazate mai bn si o sa afli cat a dat psd si pnl la gheraseni cati bani si cate alimente sa dat chiar si branza,tuica ,vin si sucuri expirate la magazinele consilierilor sai (pnl ) , un vecin care a primit de la psd 100 lei si a vota ce.a crezut el ;)! nu mai vb dak nu stie eu am fost mereu langa sava stroie , @asdfadg da mah si ti.a dat tie p… sa o lingi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.