GALERIE FOTO:PSD promovează oameni noi în Consiliul Local Municipal.Lista completa

4
1408

PSD a depus luni dimineață candidaturile pentru funcțiile de primar și de consilieri locali municipali la sediul Biroului Electoral Municipal.

”Mulțumesc miilor de buzoieni care au semnat pe liste, susținându-mi candidatura. Sunt onorat. Mulțumesc membrilor PSD care au făcut o muncă extraordinară, președintelui Ciolacu pentru că a avut încredere și s-a luptat din tot sufletul să prind această candidatură. Vin cu un proiect de dezvoltare a municipiului.  Sunt un om cu multă experiență pe care vreau să o pun în slujba buzoienilor. Nu vin pentru avantaje personale ci să schimb Buzăul. Avem o echipă bună de consilieri și din afara sistemului, și doamne, și oameni din Armară, o să facem o echipă super performantă. N-am furat,  sunt un tip corect neșantajabil, și asta deranjează. Celor care mă acuză, adică cei  care lucrează la stat și în sistemul bugetar, le doresc măcar 6 luni să lucreze în firmă privată să vadă ce junglă e,  nu în jungla de a lua banii de la bugetul statului ”, a declarat Constantin Toma.

Dacă la Primărie nu mai este nici o surpriză desemnarea lui Constantin Toma drept candidat al social-democraților, în ceea ce privește lista de consilieri locali, aceasta nu mai are, în primele 10 locuri, decât 3 dintre actualii aleși municipali, respectiv pe viceprimarul Alexandru Dunel, pe medicul Victor Ioniță și pe consilierul Daniel Lambru.

Astfel, prima poziție pe lista consilierilor municipali PSD este ocupată de fostul președinte al Tribunalului, Constantin Florescu, urmat de profesorul Laurențiu Țepelus de la Colegiul B.P. Hasdeu, de directorul AJPIS, Mariana Cristea și de directorul Agenției pentru Mediu, Ionuț Apostu.

Actualul viceprimar Alexandru Dunel ocupă abia locul 5 pe lista de consilieri municipali PSD, fiind urmat de alte 2 nume noi în politica buzoiană Vasile Murguleț și realizatorul de emisiuni radio, Florin Artene. Ei sunt urmați de trei social-democrați cu state vechi- directorul Registrului Comerțului, Sorin Lazăr, cel al Centrului de zi și de noapte pentru persoane fără adăpost, Daniel Lambru, și de medicul Victor Ioniță.

”Am venit in fața buzoienilor cu cel mai bun candidat pentru Primăria Buzău, cel mai experimentat. Avem o listă întărită și la consilieri, cu fostul președinte al Tribunalului Buzău, ca să nu mai existe greșeli în administrare. Domnul Boșcodeală nu a fost condamnat pentru luare sau dare de mită, a fost condamnat pentru abuz în serviciu, din cauza unor documente prost întocmite și validate de CLM. Domnul Boșcodeală a avut obligația de a le pune în aplicare. Cu domnul Florescu în echipă vom întări echipa și pe partea juridică și nu vor mai fi probleme, avem reprezentanți de la Armată, care au fost în teatrele de operații, avem și oameni din partea partidului, avem modificări substanțiale în lista CLM”, a declarat liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

Marea „surpriză” o reprezintă plasarea actualului primar interimar, Fănică Bârlă, pe locul 11 pe lista de consilieri locali municipali social-democrați.

 

 

Nr.

crt

Numele Prenumele Ocupaţia Profesia
1 Florescu Constantin avocat avocat
2 Țepeluș Laurențiu-Cristinel profesor profesor
3 Cristea Mariana director executiv economist
4 Apostu Ionuț-Sorin funcționar profesor/ jurnalist
5 Dunel Alexandru viceprimar electronist
6 Murguleț Vasile pensionar ofițer
7 Artene Florinel-George asistent relații publice coordona-tor programe
8 Lazăr Iulian-Sorin director economist
9 Lambru Daniel director economist
10 Ioniță Victor-Ștefan medic medic
11 Bârlă Fănică viceprimar cu atribuții de primar inginer
12 August Daniel șef serviciu profesor
13 Hudițoiu Bogdan-Florin șef stație politolog
14 Țăndărescu Ștefan pilot militar pilot ofițer
15 Anica Mihai șef dispecerat subinginer
16 Musceleanu Constantin manager economist
17 Oprea Victor pensionar contabil
18 Gheorghiu Oana-Ramona-Cătălina farmacist coordonator farmacist
19 Dumitru Gheorghe comerciant zugrav
20 Frîncu Viorel referent i a bibliotecar
21 Mănoiu Georgică șofer tehnolog
22 Tarău Mariea profesor inginer
23 Bălan Ligia asistent medical principal asistent medical principal
24 Andronache Roxana-Nicoleta profesor profesor
25 Borcan Adelina șef birou jurist
26 Jitaru Constantin-Cătălin inginer inginer
27 Dimitriu Corneliu-Ioan inginer inginer
28 Radu Simona-Lidia asistent social asistent social
29 Mihai Cosmin-Petruș funcționar administrativ licențiat în științe administra-tive

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.