PSD și-a mărit efectivele la Buzău. Peste 100 de noi mebri au fost primiți în partid

0

Organizația Municipală a PSD Buzău a primit, vineri, în rândurile sale, peste  o sută de noi membri.  Primirea s-a făcut în cadrul ședinței Comitetului Executiv, la care au participat liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, președintele Organizației Municipale a PSD Buzău, Constantin Toma, și alti membri ai Comitetului Executiv.

Carnetele le-au fost înmânate noilor membri de către primarul Constantin Toma, care a subliniat importanța implicării tuturor în viața societății:

„Un partid politic înseamnă, în primul rând, muncă de voluntariat pe un set de principii sănătoase, prin care poți să schimbi viața oamenilor. Faptul că am primit astăzi în partid atâția membri este încurajator pentru noi. Ne dorim să îmtărim echipa cu profesioniști, astfel încât să facem față nivelului mare de așteptări și dorințe de mai bine ale oamenilor.”, a declarat Constantin Toma în cadrul ședintei.

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu consider că principalul „vinovat” pentru afluxul de noi membri este primarul Constantin Toma.

Organizația Județeană Buzău a Partidului Social Democrat numără peste 10.000 de membri. Odată cu primirea carnetelor, cei peste o sută de noi membri sunt înscriși în organizațiile sectoriale și pot participa activ la viața de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.