Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu consideră că bugetul adoptat de Parlament este o catastrofă iar coaliția de guvernare nu își respectă nici măcar propriul program cu care a câștigat alegerile în fața Românilor.

„Bugetul e o catastrofă, investițiile aproape inexistente, nu au fost alocate sume de bani pentru a putea fi construite acele spitale regionale cu care ne tot abureau în campania electorală și care prin programul de guvernare ar fi trebuit să pornească măcar unul. Nu își asumă nici un fel de vină ca si cum nu a fost programul lor de guvernare”, a declarat deputatul Cristinel Romanescu într-o conferință de presă desfășurată la Buzău.

Totodată, parlamentarii din arcul puterii ar dezinforma populația, potrivit lui Romanescu, în legătură cu acțiunile opoziției.

„În spațiul public au apărut tot felul de informații care dezinformează de fapt și as vrea sa punctez pentru a arata ca PNL încearcă să facă lucruri bune iar PSD+ALDE reușesc să ascundă adevărul sau să ducă lucrurile într-o zona în care mint și dezinformează populația”, a punctat Romanescu.

Totodată, parlamentarul liberal a explicat că nu înțelege de ce parlamentarii din arcul guvernamental se bat acum cu pumnul în piept că ar fi vrut să mărească alocațiile copiilor când nici măcar nu au introdus această creștere în proiectul de Buget.

„Nu știm ce doresc să facă acești domni care sunt la Guvernare. Când PNL a avut acel amendament de creștere a alocațiilor pentru copii. Au aruncat practic vina pe copii ascunzând în deficitul bugetar faptul că nu au banii necesari. E treaba domniei lor de unde iau banii. Ne bucurăm că s-a întâmplă ca acel amendament să treacă. Au fost și deputați PSD care au votat alături de noi și ne bucură treaba asta pentru că este un lucru care dacă l-ar fi dorit l-ar fi făcut ei și nu ar fi așteptat un amendament al PNL”, a concluzionat deputatul Cristinel Romanescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.