Liviu DRAGNEA
Partidul Social Democrat sub conducerea lui Liviu Dragnea nu ar vrea să mai impună candidați de la Centru pentru fotoliile de parlamentar din județ. Întrebat dacă va mai impune candidți de la Centru în teritoriu, Dragnea a mărturisit că “nu a agreat niciodată această metodă” și că ”primul impuls” ar fi să nu mai impună în filialele din teritoriu candidați care nu au nici o legătură cu județul în cauză.
”Am avut această discuție, primul impuls este de a nu mai accepta această practică, nu am agreat niciodată această metodă. Și eu am acceptat la Teleorman niște oameni pe liste care acum sunt la UNPR, dar asta nu mai contează acum”
Pe de altă parte, Liviu Dragnea lasă deschisă o portiță prin care să poată impune un candidat pe listele județene.
“O să avem o discuție și dacă o organizație își dorește ca un membru PSD de la Centru să candideze pe liste în ideea că îi poate ajuta în alegeri o să accept. Dar, cu siguranță nu o să impun pe cineva într-o organizație dacă organizația nu își dorește omul respectiv”, a declarant Liviu Dragnea.
Pe de altă parte, Liviu Dragnea, a mai declarat că se gândește ca la ca la întocmirea listelor de parlamentari un cuvânt de spus să îl aibă și primarii din colegiile ân care se organizează alegeri dar și liderii organizațiilor județene.
”Nu s-au stabilit listelele, la ședință am întrebat dacă nu cumva e bine ca la întocmirea listelor să aibă un cuvânt de spus și președinții de organizații și primarii iar sala a aplaudat. Nu se vor face liste pe ochi frumoși, pe prietenii, vor fi oameni în care să avem încredere că ajung în funcții și nu uită că politicile partidului privesc bunăstarea cetățeanului. Vor fi oameni cărora să nu le poată fi reproșat nimic”, a adăugat Liviu Dragnea.
La ultimele alegeri parlamentare pe listele PSD Buzău au candidat doi parlamentari de import. Eugen Nicolicea pentru un loc de deputat și Eugen Teodorovici pentru un mandat de senator, ambii adjudecându-și mandatele ân urma implicării activului de partid PSD.

1 COMENTARIU

  1. […] Partidul Social Democrat sub conducerea lui Liviu Dragnea nu ar vrea să mai impună candidați de la Centru pentru fotoliile de parlamentar din județ. Întrebat dacă va mai impune candidți de la Centru în teritoriu, Dragnea a mărturisit că “nu a agreat niciodată această metodă” și că ”primul impuls” ar fi să nu mai impună în filialele din teritoriu candidați care nu au nici o legătură cu județul în cauză. ”Am avut această discuție, primul impuls este de a nu mai accepta această practică, nu am agreat niciodată această metodă. Și eu am acceptat la Teleorman niște oameni pe Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.