Lipsa unei rețele de gaze naturale sau costurile ridicate ale materiei prime determină căutarea unor soluții de încălzire care să se plieze pe configurația locuinței și a zonei de amplasare. O locuință care are o suprafață întinsă va necesita instalarea unui termoșemineu de calitate, capabil să îndeplinească cu brio solicitările unei astfel de structuri. Astfel, în condițiile în care Qmag.ro oferă acces la o gamă variată de termoșeminee de calitate, orice persoană interesată de achiziționarea unei astfel de soluții alternative de producere a căldurii, are de unde să-și aleagă un model care să-i asigure o atmosferă primitoare și călduroasă în fiecare zi geroasă!

Termoșemineul care îți transformă casa în acasă!

Alegerea unui termoșemineu trebuie efectuată în funcție de suprafața locuinței, zona de amplasare, existența sau absența unei izolații exterioare a locuinței, raportat la numărul camerelor și a membrilor familiei, precum și la spațiul util de încălzit. Un astfel de accesoriu de încălzire oferă un randament energetic foarte bun, astfel că 1Kw acoperă fără probleme o suprafață de 12 mp (ceea ce determină modul de alegere al unui termoșemineu). Trebuie să se țină cont de presiunea acestuia (aproximativ 2,5 Bari), tipul serpentinei de răcire, prezența caracteristicii de dublă combustie, existența izolației, atât la nivel interior, cât și la exterior, precum și un consum care să încadreze în limita de 3,2-3,5 kg material lemnos pe oră). Un astfel de termoșemineu (https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica/) este optim pentru o locuință și este recomandat ca soluție de încălzire pentru orice gospodărie!

De ce încălzirea cu ajutorul unui termoșemineu este mai avantajoasă?

Acordarea unei atenții deosebite mediului înconjurător și a relației acestuia cu omul constituie un argument în favoarea utilizării acelor soluții de încălzire care să fie prietenoase cu locul în care trăim. Astfel, în momentul în care utilizăm un termoșemineu vom avea la dispoziție:

  • Un mod alternativ de încălzire al locuinței care permite protejarea mediului înconjurător prin folosirea combustibilului de tip ecologic (de la material lemnos de diverse tipuri și până la resturi de copaci, brichete sau peleți);
  • Obținerea de rezultate imediate (camera se încălzește în maxim 10-15 minute de la pornirea instalației);
  • Costuri mai ieftine cu până la 40% în comparație cu alte modalități de încălzire a locuinței;
  • Integrarea perfectă într-o casă de vacanță sau pensiune la munte, grație aspectului vizual, care-i permite amplasarea în camere mari, oferindu-le acestora un plus (din punct de vedere estetic).

Transformarea locuinței într-un spațiu primitor și călduros (atât la propriu, cât și la figurat) este acum posibilă prin dotarea acesteia cu un termoșemineu de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.