Buzoieni racordați, încă, la sistemul centralizat de încălzire sunt puși din nou să facă frigul după ce o nouă avarie a apărut la cazanul principal care asigură agentul termic în municipiu. Regia Autonomă Municipală, cea care administrează echipamentele are numai „vești bune” pentru clienții săi.

Astfel, reprezentanții RAM dau asigurări că nivelului zgomotului în zonă a fost îmbunătățit semnificativ după ultima lucrare programată luni.

„După cum v-am adus la cunoștintă, în cursul zilei de luni 25.11.2019, la punctul termic PT Dorobanți, s-au executat lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce au condus la îmbunatățirea semnificativă a nivelului de zgomot la acest amplasament”, transmite RAM Buzău.

Lucrarea pare a fi încă un succes dar principală problemă este că echipamentul care produce agentul termic nu a mai pornit și nici nu va mai fi pornit în această săptămână deci pe lângă lipsa zgomotului buzoieniii vor avea din plin și lipsă de căldură și de apă caldă.

„Tot în cursul zilei de ieri, s-au efectuat lucrări de remediere a unor defecțiuni ale cazanului CAF 10Gcal. În urma constatărilor și pentru a avea siguranța funcționării la parametrii normali în această iarnă, s-a luat decizia de înlocuire a țevilor cu grad ridicat de uzură, operațiune care va dura până în a doua parte a săptamânii.

Funcționarea celui de-al doilea cazan de 2,75Gcal, va asigura agentul termic pentru instituțiile de învățamânt alimentate de la PT 4. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem eforturi pentru soluționarea cât mai rapidă a problemei create”, au transmis reprezentanții Regiei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.