Din această seară se dezmorţesc caloriferele buzoienilor. Dar numai ale celor care se vor încumeta să deschidă robinetele la căldură pentru că nu toţi locatarii îşi permit să plătească de pe acum facturi mai mari la întreţinere. Mulţi vor prefera să pună o haină în plus pe ei, numai să amâne momentul la care vor fi nevoiţi să achite sute de lei la întreţinere.

Potrivit directorului Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea, căldura va fi furnizată începând de astăzi, doar pe timpul nopții, pentru ca, ulterior, în funcție de evoluția vremii, să se decidă dacă agentul ternic va fi furnizat și pe timpul nopții. Sursa citată a precizat că decizia de a furniza căldură începând din această seară s-a luat în urma mai multor solicitări de la asociații de proprietari iar locatarii care nu doresc încă să beneficieze de acest serviciu pot închide robinetul caloriferelor.

Potrivit estimărilor oficialilor RAM, anul acesta, circa 4000 de familii vor beneficia de sprijin de la stat pentru a putea suporta mai ușor facturile la întreţinere pe timpul iernii.
La Buzău, prețul gigacaloriei va fi menținut și anul acesta la 185 de lei.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.